Πρόγραμμα πρωταθλημάτων Ho.Re.Ca. 2016

Σας περιμένουμε όλους στις 12 έως 15 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί από κοντά τα πρωταθλήματα που διοργανώνει ο SCAE Hellas.

Την Παρασκευή 12/02 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του πρωταθλήματος Brewers, σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του World Brewers Cup τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.worldbrewerscup.org/wp-content/uploads/2015/12/2016-WORLD-BREWERS-CUP-RULES-AND-REGULATIONS.pdf.

Στον ημιτελικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο SCAE Hellas θα παρέχει στους διαγωνιζόμενους τον καφέ βάση των προδιαγραφών που αναγράφονται στους κανονισμούς (Προσοχή στην Παράγραφο 9.0).

Ο τελικός του πρωταθλήματος Brewers θα γίνει το απόγευμα της επόμενης ημέρας, Σάββατο 13/02, μαζί με τον τελικό του πρωταθλήματος Coffee in Good Spirits.

Για την Κυριακή 14/02 έχει προγραμματιστεί ο ημιτελικός του πρωταθλήματος Barista, ενώ ο τελικός του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα μαζί με τον τελικό του πρωταθλήματος Latte Art.

Οι απονομές των βραβείων θα γίνουν την ίδια ημέρα, μετά το πέρας των διαγωνισμών. Για διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@scaehellas.com

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

000