ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2024 (golden sponsors & supporters)

O SCA Greece λειτουργεί πάντα με γνώμονα την πρόοδο του κλάδου και κινητήριο άξονα τα πολυάριθμα μέλη του, τα οποία καθ’ όλη τη χρονιά πραγματοποιούν δραστηριότητες όπως εκπαιδεύσεις, τοπικούς διαγωνισμούς, τεχνικά σεμινάρια και άλλα πολλά.

Για το έτος 2024, το ΔΣ του ελληνικού Chapter έχει αποφασίσει να διοργανώσει τις εξής δραστηριότητες:

♦ Το τριήμερο 9-12 Φεβρουαρίου 2024, θα διοργανωθεί η καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo. Όπως και κάθε χρόνο, στα πλαίσια της έκθεσης θα διοργανωθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα Barista, Brewers & Cup Tasters. Οι νικητές των πρωταθλημάτων θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα αντίστοιχα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2024…

♦ Τον Σεπτέμβριο και στα πλαίσια του καθιερωμένου Athens Coffee Festival, θα λάβουν χώρα τα πρωταθλήματα Roasting, Coffee in Good Spirits, Latte art και Ibrik που θα αφορούν τα αντίστοιχα παγκόσμια του 2025.

♦ Όπως και φέτος, έτσι και του χρόνου, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν τα Preliminary Championships 2025. Πρόκειται για τα προκριματικά των διαγωνισμών που θα αναδείξουν τους συμμετέχοντες στα πανελλήνια πρωταθλήματα Brewers και Barista. Το 2022 ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκαν και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Δήλωσαν συμμετοχή 89 διαγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Τα Preliminary Championships διοργανώθηκαν σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο) και ο στόχος είναι το 2025 να μπει ακόμα μία πόλη στο καλεντάρι.

♦ Πέραν από τους διαγωνισμούς, το SCA Greece διοργανώνει και εκπαιδευτικές ημερίδες και δραστηριότητες, με γνώμονα πάντα την πρόοδο και τη βελτίωση της τοπικής βιομηχανίας του καφέ, την ανάδειξη των δυνατότητων των μελών του αλλα και την γενικότερη πρόοδο σε επαγγελματικό επίπεδο με στόχο τη συνολικότερη βελτίωση του κλάδου.

Στη νέα αυτή χρονιά, θα ήταν μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά να σας έχουμε δίπλα μας, δουλεύοντας όλοι μαζί για την βελτίωση και την ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας καφέ και του κλάδου μας γενικότερα. Η πολύτιμη αρωγή σας μέσω του συστήματος χορηγιών θα στηρίξει εμπράκτως όλες τις δραστηριότητες μας και θα είναι η κινητήριος δύναμη για την πραγμάτωση τους.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για το έτος 2024, τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:

Golden Sponsor SCA 2024: 6500€ + ΦΠΑ

 1. Προβολή της εταιρικής σας λογοτύπησης στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2024 με εμφανή διακριτικό τίτλο “Golden Sponsor”. Στο τέλος του έτους θα σας δοθούν αναλυτικά στοιχεία προβολών και επισκέψεων στην ιστοσελίδα.
 2. Ξεχωριστό διαφημιστικό banner στην αρχική επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2024.
 3. Δημοσίευση (2) δελτίων τύπου (μηνιαίως), σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στα social media (story) του SCA Greece.
 4. Ετήσια προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece (οργανικά και χορηγούμενα) – Monthly predetermined calendar.
  Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner, stands και video (3 min max)
 5. Διοργάνωση ημερίδας για τα ενεργά μέλη του SCA σε προκαθορισμένη ημερομηνία με σκοπό την ενημέρωση νέων ή υφιστάμενων προϊόντων της εταιρίας (προαιρετικά)
 6. Ομιλίες (slot) κατα την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καφέ, διάρκειας 10 λεπτών.
 7. Βραβευση νικητών για τα πρωταθλήματα SCA 2024.
 8. Προβολή των προϊόντων στο brew bar (διάρκειας 2 ωρών – 2 slot), που λαμβάνει μέρος στα πρωταθλήματα καφέ (Horeca, Coffee Festival, Preliminary)

Supporter SCA 2024: 2500€ + ΦΠΑ

 1. Προβολή της εταιρείας σας στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2024. Στο τέλος του έτους θα σας δοθούν αναλυτικά στοιχεία προβολών και επισκέψεων στην ιστοσελίδα.
 2. Δημοσίευση (1) δελτίου τύπου (μηνιαίως), σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στα social media του SCA Greece.
 3. Ετήσια προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece (οργανικά και χορηγούμενα) – Monthly predetermined calendar.
  Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner και stands.
 4. Διοργάνωση διαδικτυακού meeting (είτε σεμιναριακού είτε ενημερωτικού περιεχομένου) για τα ενεργά μέλη του SCA σε προκαθορισμένη ημερομηνία (προαιρετικά)
 5. Συμμετοχή σε ομαδικά πάνελ κατα την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καφέ, διάρκειας 10 λεπτών.
 6. Προβολή των προϊόντων στο brew bar (διάρκειας 1 ώρας – 1 slot), που λαμβάνει μέρος στα πρωταθλήματα καφέ (Horeca, Coffee Festival, Preliminary)