ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΟΡΗΓIAΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΜΥΛΟΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Cup Tasters και Latte Art που θα διοργανωθούν από τον SCA Greece και θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές οι οποίοι πρόκειται να αναμετρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο για το έτος 2018 θα διεξαχθούν σε δύο γεγονότα.

Το πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Ιανουάριο και θα φιλοξενήσει τα προκριματικά των πανελλήνιων διαγωνισμών. Το δεύτερο γεγονός πρόκειται ουσιαστικά για την καθιερωμένη στη συνείδηση των καταναλωτών και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo στο διάστημα από 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018.

Πέραν των προαναφερθέντων δράσεων, ο SCA Greece δίνει την αιγίδα του για τρίτη συνεχή χρονιά, στον επιτυχημένο θεσμό του Athens Coffee Festival, όπου πλήθος επαγγελματιών και καταναλωτών συρρέει κάθε χρόνο για να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις γύρω από την ελληνική σκηνή του καφέ.
Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2018, μέσω της χορηγίας σας.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :
1) Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 2.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%
2) Μηχανολογικό Εξοπλισμό:
α. Μύλους άλεσης καφέ, 6 τεμάχια
β. Μύλους άλεσης καφεκοπτείου, 6 τεμάχια

Προϋποθέσεις
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα κάτωθι αναφέρονται τόσο στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων του Ιανουαρίου, όσο και σε αυτά που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της έκθεσης HO.RE.CA.
α. Ο χορηγός αναλαμβάνει την μηχανολογική και ηλεκτρολογική σύνδεση όλων των μηχανημάτων στους παραπάνω χώρους καθώς την ομαλή λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών.
β. Οι μύλοι θα πρέπει να είναι on-demand ή με timer με διάμετρο μαχαιριών τουλάχιστον 64mm.

Επιπλέον πριμοδότηση
α. Οικονομικό ποσό + 500 ευρώ ισούται με 1 πόντο
β. Οποιοδήποτε brand είναι χορηγός στο WCE λαμβάνει 1 πόντο.
Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2018 και σε όλα τα γεγονότα στα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:
– Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των πρωταθλητών και χρήση αυτών σε οποιαδήποτε μορφή με σκοπό την προώθηση των μηχανών καφέ espresso χωρίς οικονομική επιβάρυνση για έτος 2018.
– Προβολή των λογοτύπων του χορηγού σε όλα τα πρωταθλήματα, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο SCA Greece.
– Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece.
– Προβολή σε κάθε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο (ενημερωτικά δελτία, αφίσα, πανό, facebook, πινακίδες κ.ά.).

Οι προσφορές θα ανοιχθούν την 20/12/2017 και ώρα 09:30, στα γραφεία της Coffee Island στο Μαρούσι Αττικής, Κ. Καραμανλή 15, ΤΚ 15125. Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 19/12/2017 ή να τις καταθέσουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα παρευρεθούν στη συνάντηση για το άνοιγμα των φακέλων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος
National Coordinator
SCA Greece

 

Κατεβάστε την προσφορά σε έντυπη μορφή:
ΕΝΤΥΠΟ

000