ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
 ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Cup Tasters και Latte Art που θα διοργανωθούν από τον SCA Greece και θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές οι οποίοι πρόκειται να αναμετρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο για το έτος 2018 θα διεξαχθούν σε δύο γεγονότα.

Το πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Ιανουάριο και θα φιλοξενήσει τα προκριματικά των πανελλήνιων διαγωνισμών. Το δεύτερο γεγονός πρόκειται ουσιαστικά για την καθιερωμένη στη συνείδηση των καταναλωτών και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo στο διάστημα από 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018.

Πέραν των προαναφερθέντων δράσεων, ο SCA Greece δίνει την αιγίδα του για τρίτη συνεχή χρονιά, στον επιτυχημένο θεσμό του Athens Coffee Festival, όπου πλήθος επαγγελματιών και καταναλωτών συρρέει κάθε χρόνο για να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις γύρω από την ελληνική σκηνή του καφέ.
Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2018, μέσω της χορηγίας σας.

Η προσφορά χορηγίας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :
1. Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 5.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%
2. Mηχανολογικός εξοπλισμός:
α. Μηχανές καφέ Espresso, 2 τεμάχια των 3 group για το stage και 3 τεμάχια των 3 group για το back stage.
β. Βραστήρες νερού , 2 τεμάχια
γ. Μετρητές TDS
δ. Bar Blenders, 2 τεμάχια
ε. Mixer (φραπιέρες), 2 τεμάχια
στ. Παγομηχανή, 1 τεμάχιο
ζ. Πλυντήριο πιάτων για ποτήρια, 1 τεμάχιο
η. Καταψύκτης, 1 τεμάχιο
ι. Κουτιά υπολειμμάτων

Προϋποθέσεις
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα κάτωθι αναφέρονται τόσο στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων του Ιανουαρίου, όσο και σε αυτά που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της έκθεσης HO.RE.CA.
α. Ο χορηγός αναλαμβάνει την μηχανολογική και ηλεκτρολογική σύνδεση όλων των μηχανημάτων στους παραπάνω χώρους καθώς την ομαλή λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών.
β. Η παροχή των μηχανών καφέ espresso για την προπόνηση και προετοιμασία των υποψηφίων, ένα μήνα πριν των διαγωνισμών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τουλάχιστον.
γ. Οι μηχανές του καφέ espresso θα πρέπει να είναι δουλεμένες και όχι απλές θερμοσιφωνικές. Οι μηχανές μπορούν να δουλευτούν ένα μήνα πριν των διαγωνισμών και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των υποψήφιων.
δ. Παροχή ενός Tamper ανά μηχανή.
ε. Παροχή μηχανής espresso WBC, 3group στον πρωταθλητή για και έως το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
στ. Τα Boilers θα πρέπει να είναι βαθμομετρημένα.
ζ. Θα πρέπει ένας τεχνικός να βρίσκεται στο backstage καθ’ όλη την διάρκεια των Πανελλήνιων διαγωνισμών καφέ.

Επιπλέον πριμοδότηση
α. Οικονομικό ποσό + 500 ευρώ ισούται με 1 πόντο
β. Μηχανή καφέ espresso που χρησιμοποιείται και είναι χορηγός στο WBC ισούται με 1 πόντο.
Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2018 και σε όλα τα γεγονότα, πέραν των προαναφερθέντων, τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:
1. Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των πρωταθλητών και χρήση αυτών σε οποιαδήποτε μορφή με σκοπό την προώθηση των μηχανών καφέ espresso χωρίς οικονομική επιβάρυνση για έτος 2017.
2. Προβολή των λογοτύπων του χορηγού σε όλα τα πρωταθλήματα, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο SCAE Hellas.
3. Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα του SCAE Hellas.
4. Προβολή σε κάθε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο (ενημερωτικά δελτία, αφίσα, πανό, facebook, πινακίδες κ.ά.).

Ο SCA Greece διατηρεί το δικαίωμα να έρθει σε συμφωνία με εναλλακτικές εταιρείες σε επίπεδο υποστηρικτή. Οι προσφορές θα ανοιχθούν την 20/12/2017 και ώρα 09:30, στα γραφεία της Coffee Island στο Μαρούσι Αττικής, Κ. Καραμανλή 15, ΤΚ 15125.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 19/12/2017 ή να τις καταθέσουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα παρευρεθούν στη συνάντηση για το άνοιγμα των φακέλων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος
National Coordinator
SCA Greece

 

Κατεβάστε την προσφορά σε έντυπη μορφή:
ΕΝΤΥΠΟ

000