Πρόταση Χορηγίας Καφέ 2024 (Coffee provider)

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2024 θα διεξαχθούν σε δυο γεγονότα. Tο πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Φεβρουάριο, στην καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo από 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2024, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers Cup και Cup tasters. Η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση θα είναι κατά τη διάρκεια του Coffee Festival όπου θα πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα Roasting, Latte Art, Coffee in Good Spirits & Cezve/ibrik.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2024, μέσω της χορηγίας σας.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :
1. Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 1.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%
2. Παροχή 12 διαφορετικών ειδών καφέ σε ψημένο κόκκο, από 3 κιλά έκαστος για το πρωτάθλημα του CUP TASTERS.
3. Παροχή 7 κιλών καφέ για το COMPULSORY SERVICE του BREWERS CUP σύμφωνα με τις προδιαγραφές του WCE
4. Παροχή 20 κιλών καφέ για το πρωτάθλημα LATTE ART σύμφωνα με τις προδιάγραφες του WCE.

Προϋποθέσεις:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χορηγία αναφέρεται στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων καφέ που θα διοργανωθούν στο πλαίδιο της Horeca 2024 και Coffee Festival 2024.

Επιπλέον πριμοδότηση
α. Οικονομικό προσφορά + 500€ ισούται με 1 πόντο. Κάθε επιπλέον πόντος αντιστοιχεί σε ακεραιο αριθμό των 500€.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2024 και σε πρωταθλήματα καφε (Horeca 2024, Coffee Festival 2024), τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:

  1. Προβολή της εταιρείας σας στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2024. Στο τέλος του έτους θα σας δωθούν αναλυτικά στοιχεία προβολών και επισκέψεων στην ιστοσελίδα.
  2. Δημοσίευση (1) δελτίου τύπου (μηνιαίως), σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στα social media του SCA Greece.
  3. Ετήσια προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece (οργανικά και χορηγούμενα) – Monthly predetermined calendar.
  4. Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner και stands.
  5. Διοργάνωση διαδικτυακού meeting (είτε σεμιναριακού είτε ενημερωτικού περιεχομένου) για τα ενεργά μέλη του SCA σε προκαθορισμένη ημερομηνία (προαιρετικά)
  6. Συμμετοχή σε ομαδικά πάνελ κατα την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καφέ, διάρκειας 10 λεπτών.
  7. Προβολή των προιόντων στο brew bar (διάρκειας 1 ώρας – 1 slot), που λαμβάνει μέρος στα πρωταθλήματα καφέ (Horeca, Coffee Festival )

Ο SCA Greece διατηρεί το δικαίωμα να έρθει σε συμφωνία με εναλλακτικές/ανταγωνιστικές εταιρείες σε επίπεδο υποστηρικτή (supporter).
Οι προσφορές θα ανοιχθούν την ΤΡΙΤΗ 14/11/2023 και ώρα 16:00, στα γραφεία της στα γραφεία της Samba Cafe Coffee Roasters, 36 η οδός 1 Α Άνω Λιόσια 13341.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 13/11/2023 πριν την ορισμένη συνάντηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
SCA GREECE