Πρόταση Χορηγίας για μηχανολογικό εξοπλισμό 2024 (Official Water)

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2024 θα διεξαχθούν σε δυο γεγονότα. Tο πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Φεβρουάριο, στην καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo από 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2024, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers Cup και Cup tasters. Η δεύτερη μεγάλη διοργάνωση θα είναι κατά τη διάρκεια του Coffee Festival όπου θα πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα Roasting, Latte Art, Coffee in Good Spirits & Cezve/ibrik.

Τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη του 2024, θα πραγματοποιηθούν επίσης τα περιφερειακά πρωταθλήματα καφέ για 3 η χρονιά, σε τέσσερεις πόλεις της Ελλάδος.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2024, μέσω της χορηγίας σας.

Η χορηγία αναφέρεται στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων καφέ που θα διοργανωθούν στα πλαίσια της Horeca 2024, Coffee Festival 2024 και των Preliminary Coffee Championships 2025.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :
1. Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 3.500 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%
2. Δημιουργία παροχής φιλτραρισμένου νερού (SCA parameters) για σύνδεση με μηχανές εσπρέσο on stage/backstage με σύστημα αποχέτευσης on stage για τα πρωταθλήματα καφέ (Horeca 2024 & Coffee Festival 2024).

Προϋποθέσεις:

1. Ο χορηγός αναλαμβάνει την μηχανολογική και ηλεκτρολογική σύνδεση όλων των μηχανημάτων στους παραπάνω χώρους καθώς την ομαλή λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών.
2. Θα πρέπει ένας τεχνικός να βρίσκεται στο backstage καθ’ όλη την διάρκεια των Πανελλήνιων διαγωνισμών καφέ.

Επιπλέον πριμοδότηση
α. Οικονομικό προσφορά + 500€ ισούται με 1 πόντο. Κάθε επιπλέον πόντος αντιστοιχεί σε ακεραιο αριθμό των 500€.
β. Η εταιρία φίλτρανσης νερου που είναι χορηγός των World Coffee Events για τους διαγωνισμούς του 2024 λαμβάνει 1 πόντο.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2024 και σε πρωταθλήματα καφε (Horeca 2024, Coffee Festival 2023), τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:

  1. Προβολή της εταιρικής σας λογοτύπησης στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2024 με εμφανή διακριτικό τίτλο “Golden Sponsor”. Στο τέλος του έτους θα σας δωθούν αναλυτικά στοιχεία προβολών και επισκέψεων στην ιστοσελίδα.
  2. Ξεχωριστό διαφημιστικό banner στην αρχική επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2024.
  3. Δημοσίευση (2) δελτίων τύπου (μηνιαίως), σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στα social media (story) του SCA Greece.
  4. Ετήσια προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece (οργανικά και χορηγούμενα) – Monthly predetermined calendar.
    Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner, stands και video (3 min max)
  5. Διοργάνωση ημερίδας για τα ενεργά μέλη του SCA σε προκαθορισμένη ημερομηνία με σκοπό την ενημέρωση νέων ή υφιστάμενων προιόντων της εταιρίας (προαιρετικά)
  6. Ομιλίες (slot) κατα την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καφέ, διάρκειας 10 λεπτών.
  7. Βραβευση νικητών για τα πρωταθλήματα SCA 2024..
  8. Προβολή των προιόντων στο brew bar (διάρκειας 2 ωρών – 2 slot), που λαμβάνει μέρος στα πρωταθλήματα καφέ (Horeca, Coffee Festival, Preliminary)

Ο SCA Greece διατηρεί το δικαίωμα να έρθει σε συμφωνία με εναλλακτικές/ανταγωνιστικές εταιρείες σε επίπεδο υποστηρικτή (supporter).

Οι προσφορές θα ανοιχθούν την ΤΡΙΤΗ 14/11/2023 και ώρα 16:00, στα γραφεία της στα γραφεία της Samba Cafe Coffee Roasters, 36 η οδός 1 Α Άνω Λιόσια 13341.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 13/11/2023 πριν την ορισμένη συνάντηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
SCA GREECE