Κανόνες συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2016

Κανόνες συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2016

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι μέλη της SCAE και να έχουν ενημερωμένη την ετήσια συνδρομή.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι 31/12/2015 με email στο info@scaehellas.com και στο events@scaehellas.com. Για να θεωρηθεί έγκυρη η υποβολή συμμετοχής πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 50€. Τα χρήματα θα επιστραφούν μετά το τέλος των διαγωνισμών. Υπάρχει δικαίωμα ακύρωσης μέχρι και 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των διαγωνισμών. Σε αυτή την περίπτωση θα επιστραφεί το 50% του κόστους συμμετοχής.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δηλώσουν το όνομα του προπονητή τους προκειμένου να εκδοθούν κάρτες εισόδου. Στο backstage θα επιτρέπεται αυστηρά η είσοδος μόνο του διαγωνιζόμενου και του προπονητή του (για την αποφυγή συνωστισμού και για την καλύτερη λειτουργία των διαγωνισμών).

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι όλοι τις ώρες προσέλευσης και να παραμένουν κοντά στον χώρο διαγωνισμών. Όσοι δεν θα είναι θα αποκλείονται και θα δεσμεύεται το ποσό που έχουν καταβάλλει για την συμμετοχή τους.

Επιβάλλεται η κόσμια συμπεριφορά τόσο των διαγωνιζομένων όσο και των συνόδων στους χώρους των διαγωνισμών. Απαγορεύονται διαπληκτισμοί μεταξύ διαγωνιζομένων αλλά και μεταξύ των κριτών. Ό,τι χρειάζονται κατά την διάρκεια των διαγωνισμών θα υπάρχει stage manager (εθελοντές) που θα είναι υπεύθυνος για την σωστή διεξαγωγή των διαγωνισμών. Αν κάποιοι διαγωνιζόμενοι έχουν σχέση με κριτή ή προπονητή που είναι κριτής θα πρέπει να το δηλώσουν.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να σερβίρουν τον καφέ τους στο brew bar με βάρδιες στους θεατές των διαγωνισμών.

Τέλος, να ενημερώνουμε ότι οι διαγωνισμοί καφέ για το 2016 θα διεξαχθούν με τους καινούριους κανονισμούς που ισχύουν στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Να επισημάνουμε ότι για τους διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν το 2016, ο SCAE HELLAS δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει μηχανολογικό εξοπλισμό ή σκεύη (φλιτζάνια, ποτήρια κτλ) στους διαγωνιζόμενους, όπως ίσχυε σε προηγούμενους διαγωνισμούς.

Η κατάθεση του ποσού των 50€ θα πρέπει να γίνει στην τράπεζα ALPHA BANK με τα εξής στοιχεία:
BIC/SHIFT CODE : CRBAGRAA
IBAN: GR32 0140 1310 1310 0210 1262 180
LOUKAKIS CHRISTOS

Πατήστε το αντίστοιχο εικονίδιο για να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς:

NB_WCE_Blue  NB_WBrC_Green  NB_WLAC_Purple  NB_WCIGS_Blue  NB_IBRIK_Gold  NB_WCTC_Red

000