Ένα Spirit Bar έκπληξη στο πρωτάθλημα WCIGS 2017!

Όσοι βρεθούν στην Βουδαπέστη στις 13 Ιουνίου θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Coffee In Good Spirits με το δημιουργικό Spirit Bar να διαδραματίζεται όχι στο εκθεσιακό κέντρο αλλά στο Innio Food Wine Coffee στην καρδιά της Βουδαπέστης!

Εκεί οι πρωταθλητές από όλες τις χώρες θα αυτοσχεδιάσουν και θα επιδείξουν όλες τις ικανότητές τους στο συνδυασμό καφέ και αλκοόλ, των δύο μαγικών συστατικών που θα τους οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στην παγκόσμια διάκριση.

Οι Παγκόσμιοι Κανονισμοί για το 2017 θα ισχύσουν κανονικά, οι πιστοποιημένοι κριτές θα βρίσκονται εκεί για να αξιολογήσουν τα δημιουργήματα των διαγωνιζομένων μέσω των καθιερωμένων scoresheet, ενώ κριτές από το χώρο του bartending θα είναι κοντά μας όπως κάθε χρόνο, γεφυρώνοντας την απόσταση μεταξύ καφέ και κοκτέιλ!

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν έξι λεπτά στη διάθεσή τους για να προετοιμάσουν δύο πανομοιότυπα ροφήματα και να εντυπωσιάσουν με την ευρηματικότητα, την ισορροπία και το πάντρεμα των γεύσεων αλλά και τον επαγγελματισμό τους.

Παρακολουθείτε τα social media αλλά και την ιστοσελίδα worldcoffeeevents.org για περισσότερα νέα!

000