Πρόσκληση υποβολής προσφοράς χορηγίας μύλων για το έτος 2019

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΟΡΗΓIAΣ ΜΥΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ SCA GREECE ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2019 θα διεξαχθούν σε τρία γεγονότα ως εξής: το πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Ιανουάριο, στην Τεχνόπολη Δ.Α. και θα φιλοξενήσει τα προκριματικά των διαγωνισμών Latte Art & Brewers, καθώς και τους τελικούς Cezve/Ibrik & Cup Tasters. Το δεύτερο γεγονός πρόκειται ουσιαστικά για την καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo στο διάστημα από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2019, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers, Coffee in Good Spirits & Latte Art. Πέραν των προαναφερθέντων δράσεων, ο SCA Greece δίνει την αιγίδα του για τέταρτη συνεχή χρονιά, στον επιτυχημένο θεσμό του Athens Coffee Festival, όπου πλήθος επαγγελματιών και καταναλωτών συρρέει κάθε χρόνο για να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις γύρω από την ελληνική αγορά του καφέ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος πανελλήνιος διαγωνισμός Coffee Roasting.

Επιπλέον, κάθε χρόνο ο SCA Greece διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες σχετικές εκδηλώσεις  με στόχο τη βελτίωση και την ανάδειξη της τοπικής σκηνής του καφέ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2019, μέσω της χορηγίας σας.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :

  1) Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 2.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%

  2) Μηχανολογικό Εξοπλισμό:

     α. Μύλους άλεσης καφέ, 6 τεμάχια

     β. Μύλους άλεσης καφεκοπτείου, 6 τεμάχια

Προϋποθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα κάτωθι αναφέρονται τόσο στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων του Ιανουαρίου, όσο και σε αυτά που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της έκθεσης HO.RE.CA.

  α. Ο χορηγός αναλαμβάνει την μηχανολογική και ηλεκτρολογική σύνδεση όλων των μηχανημάτων στους παραπάνω χώρους καθώς την ομαλή λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών.

  β. Οι μύλοι θα πρέπει να είναι on-demand ή με timer με διάμετρο μαχαιριών τουλάχιστον 64mm.

Επιπλέον πριμοδότηση

  α. Οικονομικό ποσό + 500 ευρώ ισούται με 1 πόντο
β. Το μοντέλο των μύλων που είναι χορηγός των World Coffee Events για τους διαγωνισμούς του 2019 λαμβάνει 1 πόντο.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2018 και σε όλα τα γεγονότα στα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:

  1. Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των πρωταθλημάτων και χρήση αυτών σε οποιαδήποτε μορφή με σκοπό την προώθηση των μηχανών καφέ espresso χωρίς οικονομική επιβάρυνση για έτος 2019.
  2. Προβολή των λογοτύπων του χορηγού σε όλα τα πρωταθλήματα, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο SCA Greece.
  3. Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece.
  4. Προβολή σε κάθε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο (ενημερωτικά δελτία, αφίσα, πανό, facebook, πινακίδες κ.ά.).

Ο SCA Greece διατηρεί το δικαίωμα να έρθει σε συμφωνία με εναλλακτικές εταιρείες σε επίπεδο υποστηρικτή.

Οι προσφορές θα ανοιχθούν την Πέμπτη 13/12/2018 και ώρα 16:30, στα γραφεία της

Coffee Island στο Μαρούσι Αττικής, Κ. Καραμανλή 15, ΤΚ 15125.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 13/12/2018 πριν την ορισμένη συνάντηση  ή να τις καταθέσουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα παρευρεθούν στο άνοιγμα των φακέλων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Μετά τιμής,

Κωνσταντίνος Καλαφατάς

National Coordinator
SCA Greece