Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2019. Οι συμμετοχές άνοιξαν!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι συμμετοχές για τα πρωταθλήματα: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Cup Tasters και Latte Art που θα διοργανωθούν από τον SCA Greece για το 2019 μόλις ξεκίνησαν!

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν παρομοίως με την περσινή χρονιά σε δύο γεγονότα. Το πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Ιανουάριο, με τις ακριβείς ημερομηνίες να ανακοινώνονται σύντομα, ενώ τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν στην έκθεση HORECA 2019 (8-11 Φεβρουαρίου). 

Αναμένουμε τις εγγραφές σας στο info@scaehellas.com έως τις 10 Δεκεμβρίου 2018!

Το email σας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος
  • SCAE Membership Number (απαραίτητη η ενεργή συνδρομή)
  • Όνομα προπονητή
  • Πρωτάθλημα
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Αποδεικτικό πληρωμής του ποσού των 50€ ως εγγύηση συμμετοχής, μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή εμβάσματος στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Φέρρας Νικόλαος

IBAN: GR32 0172 0360 0050 3604 0365 594

Αρ. Λογαριασμού: 50 3604 0365 594

Το σύνολο της εγγύησης θα επιστραφεί στο σύνολό του σε όλους τους συμμετέχοντες κατά την ημέρα του διαγωνισμού και θα αφαιρεθούν μόνον τυχόν έξοδα εμβάσματος. Σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει συμμετοχή και δεν εμφανιστεί προκειμένου να διαγωνιστεί, το ποσό δεν θα επιστραφεί.
Διευκρινίζεται ότι μετρητά δε θα γίνονται δεκτά σε καμία περίπτωση.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι για  την ομαλότερη διεξαγωγή των διαγωνισμών, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον ακριβή προγραμματισμό των πρωταθλημάτων ανά ημερομηνία και θα σας ενημερώσουμε σχετικά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών οπότε και θα γνωρίζουμε τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων ανά πρωτάθλημα.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία!