Προσφορά χορηγίας καφέ 
προς τον SCA GREECE για το πρωτάθλημα COFFEE ROASTING 2018

O SCA Greece με ιδιαίτερη χαρά, δίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την αιγίδα του στο θεσμό του Athens Coffee Festival που ξεκίνησε το 2016 και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με πάνω από 40.000 επισκέπτες και πολύ θετικές κριτικές από διεθνείς και Έλληνες εκπροσώπους του χώρου. Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα διοργανώσει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Coffee Roasting, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2018. Το Athens Coffee Festival είναι προγραμματισμένο για την περίοδο 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2018, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε του πολύτιμους αρωγούς του SCA Greece και να συνδράμετε καθοριστικά στο να γίνει πραγματικότητα το πρώτο πρωτάθλημα Coffee Roasting στην Ελλάδα.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :

1. Eλάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 2.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%

2. Παροχή καφέ:

 •  Ένα είδος μονοποικιλιακού – 137 κιλά
 •  Τρεις διαφορετικούς καφέδες μοναδικής προέλευσης – 130 κιλά ο καθένας
 •  Ένα είδος για την προπόνηση των διαγωνιζομένων – 130 κιλά

3. Παροχή συσκευασιών:

 • των 350 γρ. (για τον έλεγχο των ελαττωμάτων)
 • των 350-500 γρ. (ανάλογα με το χορηγούμενη μηχανή καβουρδίσματος, για το practice roasting)
 • των 6 κιλών καφέ
 • του 1,5 κιλού (για τον ωμό καφέ)
 • του 1,5 κιλού (για τον ψημένο καφέ)
 • Οι ακριβείς ποσότητες των συσκευασιών θα σας γίνουν γνωστές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχών, οπότε και θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των διαγωνιζομένων.

Διευκρινίσεις

 • Οι καφέδες θα πρέπει να είναι όλοι γένους Arabica σε πράσινο κόκκο, από οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου. Μπορούν να είναι επίσης επεξεργασμένοι με οποιαδήποτε μέθοδο (washed, semi-washed, dry κ.ά.).
 • Οι καφέδες θα πρέπει να είναι χύμα σε σάκους από τους οποίους θα εξάγεται κάθε φορά η ποσότητα που απαιτείται για τις ανάγκες του κάθε διαγωνιζόμενου στις προαναφερθείσες συσκευασίες.

Επιπλέον πριμοδότηση

Η κάθε υποψηφιότητα πριμοδοτείται με 1 πόντο για κάθε ακέραιο πολλαπλάσιο των 500 ευρώ προσφοράς που υπερβαίνει το ελάχιστο ποσό χορηγίας. Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα ισχύσουν από την ανάληψη της χορηγίας και μέχρι το τέλος του έτους 2018, έχουν ως ακολούθως:

 1. Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece.
 2. Προβολή των λογοτύπων του χορηγού στο χώρο των πρωταθλημάτων οπουδήποτε αναφέρεται το λογότυπο των χορηγών και του SCA Greece.
 3. Προβολή σε κάθε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο (ενημερωτικά δελτία, αφίσα, πανό, facebook, πινακίδες κ.ά.).
 4. Δυνατότητα χρήσης προωθητικού υλικού του χορηγού στο χώρο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων κατόπιν συνεννόησης.

Παρακαλείσθε να συντάξετε δύο αντίτυπα της προσφοράς και να αποστείλετε το ένα ταχυδρομικά σε κλειστό φάκελο στην διεύθυνση Κ. Καραμανλή 15-17, Μαρούσι Αττικής, ΤΚ 15125, τηλ. 210 610597, καθώς και να έχετε το δεύτερο αντίτυπο μαζί σας την ημέρα που θα ανοιχθούν οι προσφορές.  Οι φάκελοι θα ανοιχθούν την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 15:00, στα γραφεία της Coffee Island στο Μαρούσι.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

 

Μετά τιμής,

Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος
National Coordinator
SCA Greece