ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Marketing & Communications Coordinator

O Κωνσταντίνος εντάχθηκε στο δυναμικό της Coffee Island το 2010 και το 2013 έγινε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας. Έχοντας τον Κωνσταντίνο στο τιμόνι της, η εταιρεία ψήνει κάθε χρόνο περισσότερους από 1300 τόνους Premium και Specialty καφέ για την τροφοδότηση ενός δικτύου 439 καταστημάτων.

Ο Κωνσταντίνος είναι υποψήφιος διδάκτορας στις Οικονομικές Επιστήμες, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Manufacturing Engineering & Management» και πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών & Αεροναυπηγών. Εισερχόμενος στον κλάδο του καφέ, έγινε κάτοχος του Coffee Diploma, πιστοποιήθηκε ως Authorized SCA Trainer, αλλά και ως κριτής των εθνικών πρωταθλημάτων του καφέ.

Με σκοπό να πραγματώσει τη διαδικασία των κοινωνικά δίκαιων και άμεσων εμπορικών συναλλαγών ταξιδεύει σε φάρμες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την προώθηση και την ενίσχυση του specialty καφέ. Έχει κατακτήσει τον τίτλο «Νέος Επιχειρηματίας» για το 2015 στα βραβεία SCAE Coffee Excellence και ήταν ο Εθνικός Συντονιστής του SCA Greece για δύο συναπτές θητείες από το 2015 έως το 2018. Από το 2016, ο Κωνσταντίνος κατέχει τη θέση του Προέδρου στο Events Committee και είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Specialty Coffee Association.