Πρόταση Χορηγίας για μηχανολογικό εξοπλισμό 2023 (Cleaning products)

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2023 θα διεξαχθούν σε τρία γεγονότα. Tο πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Φεβρουάριο, στην καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo από 10 έως 13 Φεβρουαρίου 2023, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers Cup και Cup tasters. Το δεύτερο γεγονός θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης ARTOZA στις 3 έως 6 Μαρτίου 2023 όπου θα πραγματοποιηθoύν τα πρωταθλήματα Latte Art και Cezve/Ibrik. Η τρίτη μεγάλη διοργάνωση θα είναι κατά τη διάρκεια του Coffee Festival όπου θα πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2023, μέσω της χορηγίας σας.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :

 1. Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 1.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%
 2. Καθαριστικά προϊόντα:
  – Σκόνη καθαρισμού υπολειμμάτων καφέ
  – Υγρό καθαριστικό υπολειμμάτων γάλατος
  – Ταμπλέτες καθαρισμού μηχανών καφέ φίλτρου και δοχείου σερβιρίσματος
  – Μαντηλάκια καθαρισμού
  – Καθαριστικά μύλων άλεσης καφέ
  – Σπρέι καθαρισμού μηχανής
  – Βούρτσες καθαρισμού μηχανής
  – Πετσέτες καθαρισμού microfiber

 

Προϋποθέσεις:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χορηγία αναφέρεται στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων καφέ που θα διοργανωθούν στα πλαίσια της Horeca 2023, Artoza 2023 και Coffee Festival 2023.

Επιπλέον πριμοδότηση
α. Οικονομικό προσφορά + 500€ ισούται με 1 πόντο. Κάθε επιπλέον πόντος αντιστοιχεί σε ακεραιο αριθμό των 500€.
β. Η εταιρία καθαριστικών που είναι χορηγός των World Coffee Events για τους διαγωνισμούς του 2023 λαμβάνει 1 πόντο.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2023 και σε πρωταθλήματα καφε (Horeca 2023, Artoza 2023, Coffee Festival 2023), τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:

 1. Προβολή της εταιρείας σας στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2023. Στο τέλος του έτους θα σας δωθούν αναλυτικά στοιχεία προβολών και επισκέψεων στην ιστοσελίδα.
 2. Δημοσίευση (1) δελτίου τύπου (μηνιαίως), σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στα social media του SCA Greece.
 3. Ετήσια προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece (οργανικά και χορηγούμενα) – Monthly predetermined calendar.
 4. Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner και stands.
 5. Διοργάνωση διαδικτυακού meeting (είτε σεμιναριακού είτε ενημερωτικού περιεχομένου) για τα ενεργά μέλη του SCA σε προκαθορισμένη ημερομηνία (προαιρετικά)
 6. Συμμετοχή σε ομαδικά πάνελ κατα την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καφέ, διάρκειας 10 λεπτών.
 7. Προβολή των προιόντων στο brew bar (διάρκειας 1 ώρας – 1 slot), που λαμβάνει μέρος στα πρωταθλήματα καφέ (Horeca, Coffee Festival, Preliminary)

 

Ο SCA Greece διατηρεί το δικαίωμα να έρθει σε συμφωνία με εναλλακτικές/ανταγωνιστικές εταιρείες σε επίπεδο υποστηρικτή (supporter).

Οι προσφορές θα ανοιχθούν την Δευτέρα 09/01/2023 και ώρα 16:00, στα γραφεία της στα γραφεία της Samba Cafe Coffee Roasters, 36 η οδός 1 Α Άνω Λιόσια 13341.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 08/01/2023 πριν την ορισμένη συνάντηση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,

SCA GREECE