Πρόταση Χορηγίας Supporter Athens Coffee Festival 2024/ Κατηγορία: Small wares

Η FORUM AE – Member of NürnbergMesse Group, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Specialty Coffee Association (SCA), μέσω του World Coffee Events (WCE), ως αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος στρατηγικός συνεργάτης για την Ελλάδα και την Κύπρο, για τη διοργάνωση των ετήσιων αδειοδοτημένων εθνικών διαγωνισμών του SCA, τη χρονική περίοδο 2024-2027.

 

Στα πλαίσια του φετινού Athens Coffee Festival θα διοργανωθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα LATTE ART & COFFEE IN GOOD SPIRITS 2025, που θα αναδείξουν τους πρωταθλητές οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο για τον Ιούνιο του 2025, στη Γενεύη.

 

Το Athens Coffee Festival είναι προγραμματισμένο για την περίοδο 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε του πολύτιμους αρωγούς του SCA Greece και να συνδράμετε καθοριστικά στο να γίνουν πραγματικότητα πρωταθλήματα LATTE ART, ROASTING & COFFEE IN GOOD SPIRITS 2025 στην Ελλάδα.

 

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ποσό χορηγίας 1.250 ευρώ.
  • 2 Ψηφιακές ζυγαριές με χρονόμετρο
  • 4 knock box
  • 4 tampers

 

 

 

Ανταποδοτικά:

 

o             Τα αντισταθμιστικά οφέλη θα ισχύσουν από την ανάληψη της χορηγίας και μέχρι το τέλος του έτους 2024, έχουν ως ακολούθως:

 

o             Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece.

 

o             Προβολή των λογοτύπων του χορηγού στο χώρο των πρωταθλημάτων οπουδήποτε αναφέρεται το λογότυπο των χορηγών και του SCA Greece.

 

o             Προβολή σε κάθε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο (ενημερωτικά δελτία, αφίσα, πανό, facebook, πινακίδες κ.ά.).

 

o             Δυνατότητα χρήσης προωθητικού υλικού του χορηγού στο χώρο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων κατόπιν συνεννόησης.

 

o             Δυνατότητα διοργάνωσης εταιρικής εκδήλωσης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Innovathens κατά τη διάρκεια του ATHENS COFFEE FESTIVAL, 28-30/9/2024, κατόπιν επικοινωνίας για τον έλεγχο διαθεσιμότητας.

 

Προϋποθέσεις:

Τα χορηγούμενα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για χρήση από τους διαγωνιζομένους, το προσωπικό της εκδήλωσης ή/και τους ανταγωνιστές

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση στο info@scaehellas.com

000