Προσφορά χορηγίας φίλτρων νερού προς τον SCA GREECE για τα πρωτάθληματα καφέ 2022

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2022 θα διεξαχθούν σε δυο γεγονότα. Tο πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Φεβρουάριο, στην καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo από 10 έως 14 Φεβρουαρίου 2022, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers Cup και Cup tasters. Το δεύτερο γεγονός θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια Athens Coffee Festival, όπου θα πραγματοποιηθoύν τα υπόλοιπα πρωταθλήματα καφέ.

Επιπλέον, κάθε χρόνο ο SCA Greece διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες σχετικές εκδηλώσεις  με στόχο τη βελτίωση και την ανάδειξη της τοπικής σκηνής του καφέ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2022, μέσω της χορηγίας σας.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :
1. Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 2.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%
2. Δημιουργία παροχής φιλτραρισμένου νερού (SCA parameters) για σύνδεση με μηχανές εσπρέσο on stage/backstage και  με σύστημα αποχέτευσης on stage.

Προϋποθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χορηγία αναφέρεται στην διοργάνωση ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων του έτους 2022.
1. Ο χορηγός αναλαμβάνει την μηχανολογική και ηλεκτρολογική σύνδεση όλων των μηχανημάτων στους παραπάνω χώρους καθώς την ομαλή λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών.
2. Θα πρέπει ένας τεχνικός να βρίσκεται στο backstage καθ’ όλη την διάρκεια των Πανελλήνιων διαγωνισμών καφέ.

Επιπλέον πριμοδότηση
1. Οικονομικό ποσό + 500 ευρώ ισούται με 1 πόντο

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2022 και σε όλα τα γεγονότα, πέραν των προαναφερθέντων, τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:
1. Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των πρωταθλημάτων και χρήση αυτών σε οποιαδήποτε μορφή με σκοπό την προώθηση των μηχανών καφέ espresso χωρίς οικονομική επιβάρυνση για έτος 2022.
2. Προβολή των λογοτύπων του χορηγού σε όλα τα πρωταθλήματα, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο SCA Greece.
3. Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece.
4. Προβολή σε κάθε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο (ενημερωτικά δελτία, αφίσα, πανό, facebook, πινακίδες κ.ά.).

Ο SCA Greece διατηρεί το δικαίωμα να έρθει σε συμφωνία με εναλλακτικές εταιρείες σε επίπεδο υποστηρικτή.

Οι προσφορές θα ανοιχθούν την Τρίτη 14/12/2021 και ώρα 16:30, στα γραφεία της στα γραφεία της Samba Cafe Coffee Roasters, 36 η οδός 1 Α Άνω Λιόσια 13341.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 14/12/2021 πριν την ορισμένη συνάντηση  ή να τις καταθέσουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα παρευρεθούν στο άνοιγμα των φακέλων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Καλαφατάς
National Coordinator
SCA Greece