Προσφορά χορηγίας προς τον SCA GREECE για το έτος 2020

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2020 θα διεξαχθούν σε δυο γεγονότα.Tο πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Φεβρουάριο, στην καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2020, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers & Coffee in Good Spirits. Το δεύτερο γεγονός  θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια Athens Coffee Festival, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος  πανελλήνιος διαγωνισμός Coffee Roasting καθώς και οι τελικοί των πρωταθλημάτων Latte Art, Cezve/Ibrik & Cup Tasters.

Επιπλέον, κάθε χρόνο ο SCA Greece διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες σχετικές εκδηλώσεις  με στόχο τη βελτίωση και την ανάδειξη της τοπικής σκηνής του καφέ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2020, μέσω της χορηγίας σας.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2020 και σε όλα τα γεγονότα, , τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:

1) Προβολή της εταιρείας σας στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2020.
2) Δημοσίευση δελτίων τύπου σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας.
3) Προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece.
4) Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner, stands, video κ.ά. κατόπιν συνεννόησης.
5) Εκτύπωση του λογοτύπου της εταιρείας στα T-shirts και τις ποδιές οι οποίες θα μοιραστούν στους διαγωνιζομένους, τους κριτές των πρωταθλημάτων και τα μέλη του SCA.
6) Προβολή της χορηγίας σας μέσω banner στην ιστοσελίδα του SCA Greece

Το ελάχιστο ποσό της χορηγίας ορίζεται στο ποσό των 5.000€ πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν το αργότερο έως 25 Νοεμβρίου 2019 στο email info@scaehellas.com.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Καλαφατάς
National Coordinator
SCA Greece