Προσφορά χορηγίας καθαριστικών προς τον SCA GREECE για το έτος 2020

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2020 θα διεξαχθούν σε δυο γεγονότα. Tο πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Φεβρουάριο, στην καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo από 7 έως 10 Φεβρουαρίου 2020, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers & Coffee in Good Spirits. Το δεύτερο γεγονός θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια Athens Coffee Festival, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 4 ος  πανελλήνιος διαγωνισμός Coffee Roasting καθώς και οι τελικοί των πρωταθλημάτων Latte Art, Cezve/Ibrik & Cup Tasters.

Επιπλέον, κάθε χρόνο ο SCA Greece διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες σχετικές εκδηλώσεις  με στόχο τη βελτίωση και την ανάδειξη της τοπικής σκηνής του καφέ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2020, μέσω της χορηγίας σας.

Η προσφορά χορηγίας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής :

1. Ελάχιστο χρηματικό ποσό χορηγίας 1.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%
2. Καθαριστικά προϊόντα:
– Σκόνη καθαρισμού υπολειμμάτων καφέ
– Υγρό καθαριστικό υπολειμμάτων γάλατος
– Ταμπλέτες καθαρισμού μηχανών καφέ φίλτρου και δοχείου σερβιρίσματος
– Μαντηλάκια καθαρισμού
– Καθαριστικά μύλων άλεσης καφέ
– Σπρέι καθαρισμού μηχανής
– Βούρτσες καθαρισμού μηχανής
– Πετσέτες καθαρισμού microfiber

Προϋποθέσεις
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η χορηγία αναφέρεται στην διοργάνωση ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων του έτους 2020.

α. Ο χορηγός αναλαμβάνει την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων στους χώρους των διαγωνισμών.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2020 και σε όλα τα γεγονότα, πέραν των προαναφερθέντων, τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:
1. Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των πρωταθλημάτων και χρήση αυτών σε οποιαδήποτε μορφή με σκοπό την προώθηση των μηχανών καφέ espresso χωρίς οικονομική επιβάρυνση για έτος 2020.
2. Προβολή των λογοτύπων του χορηγού σε όλα τα πρωταθλήματα, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει ο SCA Greece.
3. Προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece.
4. Προβολή σε κάθε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο (ενημερωτικά δελτία, αφίσα, πανό, facebook, πινακίδες κ.ά.).

Ο SCA Greece διατηρεί το δικαίωμα να έρθει σε συμφωνία με εναλλακτικές εταιρείες σε επίπεδο υποστηρικτή.

Οι προσφορές θα ανοιχθούν την Πέμπτη 25/11/2019 και ώρα 16:30, στα γραφεία της στα γραφεία της Samba Cafe Coffee Roasters, 36 η οδός 1 Α Άνω Λιόσια 13341.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν σε κλειστό φάκελο στην παραπάνω διεύθυνση έως τις 25/11/2019 πριν την ορισμένη συνάντηση  ή να τις καταθέσουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των εταιρειών που θα παρευρεθούν στο άνοιγμα των φακέλων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Καλαφατάς
National Coordinator
SCA Greece