Προσφορά υποστήριξης 2022

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2022 θα διεξαχθούν σε δυο γεγονότα.Tο πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Φεβρουάριο, στην καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., στο Metropolitan Expo από 11 έως 14 Φεβρουαρίου 2022, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers & Cup Tasters. Το δεύτερο γεγονός  θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια Athens Coffee Festival, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πανελλήνιος διαγωνισμός Coffee Roasting καθώς και οι τελικοί των πρωταθλημάτων Latte Art, Cezve/Ibrik & Coffee in Good Spirits.

Επιπλέον, κάθε χρόνο ο SCA Greece διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες σχετικές εκδηλώσεις  με στόχο τη βελτίωση και την ανάδειξη της τοπικής σκηνής του καφέ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2022, μέσω της χορηγίας σας.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2022 και σε όλα τα γεγονότα, τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:
1) Προβολή της εταιρείας σας στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2022.
2) Δημοσίευση δελτίων τύπου σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας.
3) Προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece.
4) Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner, stands, video κ.ά. κατόπιν συνεννόησης.

Το ελάχιστο ποσό της υποστήριξης ορίζεται στο ποσό των 2.000€ πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν το αργότερο έως 31 Δεκεμβρίου 2021 στο email info@scaehellas.com.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Καλαφατάς
National Coordinator
SCA Greece