Γίνε εθελοντής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ!

Όπως κάθε χρόνο, ο SCA Greece σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε στην καρδιά των διαγωνισμών, για την ανάδειξη των Πανελλήνιων Πρωταθλητών που θα μας εκπροσωπήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2024, τα παρασκήνια!

Η ενεργή παρουσία των runners είναι όπως πάντα ευπρόσδεκτη και απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας της διοργάνωσης.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη διάθεση να βιώσουν τον παλμό της διοργάνωσης και να γνωρίσουν από κοντά διαγωνιζόμενους, Έλληνες και ξένους κριτές και όλα τα πρόσωπα του χώρου που πλαισιώνουν τους διαγωνισμούς να δηλώσουν συμμετοχή στο info@scaehellas.com μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2023, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνό τους και τις ημέρες κατά τις οποίες είναι διαθέσιμοι.

Όλοι οι εθελοντές μας, ως πολύτιμα μέλη της ομάδας μας, θα παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής στην διοργάνωση την ημέρα των απονομών, καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια με τα επίσημα λογότυπα του SCA και των πρωταθλημάτων του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του ATHENS COFFEE FESTIVAL, στις 23-25 Σεπτεμβρίου στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
press@athens-technopolis.gr , www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Η είσοδος για τους εθελοντές μας σε όλους τους χώρους της έκθεσης  θα είναι δωρεάν!