Το Education Advisory Council του SCA συναντήθηκε στην Αθήνα!

Το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου το Education Advisory Council του SCA πραγματοποίησε την ετήσια προγραμματισμένη συνάντησή του στην Αθήνα!

Ο ρόλος του committee που αποτελείται από τους: Susan Hollins, Andrew Hetzel, Ludovic Maillard, Todd Arnette, Roukiat Delrue, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλο, Davide Cobelli,  Mike Ebert, Dorothea Hescock, Paul Meikle-Janney, Tim Sturk και John Thompson συνεδριάζει δύο φορές κάθε χρόνο, μία στις ΗΠΑ και μία στην Ευρώπη, και ασχολείται με όλα τα εκπαιδευτικά θέματα του Specialty Coffee Association.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής ο SCA Greece διοργάνωσε ένα coffee tour στην Αθήνα, προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την τοπική σκηνή του καφέ. Μαζί τους βρέθηκε και ο δικός μας Education Coordinator, Κώστας Καλαφατάς ο οποίος τους ξενάγησε σε διάφορα σημεία καφε-κεντρικού ενδιαφέροντος στην καρδιά της πόλης.

Το ελληνικό μεράκι σε συνδυασμό με τον άψογο επαγγελματισμό φαίνεται πως εντυπωσίασαν την ομάδα του Education Advisory Council, η οποία επέστρεψε νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της Coffee Island στο Μαρούσι όπου και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Εις το επανιδείν!