Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Coffee Roasting 2018 πάει Ρίμινι!

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, τα World Coffee Events με χαρά ανακοίνωσαν ότι το World Coffee Roasting Championship (WCRC) για το 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Ρίμινι της Ιταλίας από τις 19 έως τις 23 Ιανουαρίου 2019!

Λόγω αλλαγών στο κύκλο των πρωταθλημάτων του 2018, ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Coffee Roasting για το 2018 πρόκειται να απονεμηθεί τον Ιανουάριο του 2019.

Στο διάσημο Sigep Rimini Show που διοργανώνεται για σαράντα χρόνια και πέρσι συγκέντρωσε  πάνω από 200.000 επισκέπτες από 180 χώρες στο Fiera di Rimini Expo Center πρόκειται να φιλοξενήσει το διαγωνισμό, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν πάνω από είκοσι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο για να διαγωνιστούν σε πολλαπλά στυλ ψησίματος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα [https://en.sigep.it/].

Η Amy Ball, Competitions Director του SCA, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τα πρώτα παγκόσμια πρωταθλήματα καφέ που είχα παρακολουθήσει προσωπικά ήταν στο Ρίμινι το 2014, όταν μόλις ξεκίνησα να εργάζομαι για το WCE. Θυμάμαι ότι είχαμε μείνει άφωνοι και συγκλονισμένοι από την παραγωγή. Η ιταλική εκθεσιακή ομάδα δημιούργησε μια φανταστική υποδοχή για τα πρωταθλήματά μας και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα συνεργαστούμε μαζί τους και πάλι για να φέρουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ψησίματος καφέ στην Ιταλία, τη γενέτειρα του espresso».

Κατά τη διάρκεια του World Coffee Roasting Championship που γίνεται φέτος έξι χρονών, οι διαγωνιζόμενοι βαθμολογούνται από πιστοποιημένους κριτές βάσει δεκάδων κριτήριων για την αξιολόγηση του πράσινου κόκκου, την προετοιμασία, την ανάμειξη και τις δυνατότητες ψησίματος. Για τους επίσημους κανονισμούς και άλλες πληροφορίες σχετικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καβουρδίσματος καφέ, μπορείτε να επισκεφθείτε το [https://worldcoffeeroasting.org].

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.worldcoffeeevents.org/2018-world-coffee-roasti…/