Τα μέλη του SCAE υπερψήφισαν την ενοποίηση SCAE & SCAA!

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton του Λονδίνου, ο Paul Stack, πρόεδρος του SCAE, ανακοίνωσε ότι συνολικά 51% των μελών του SCAE έδωσε την ψήφο του για το μέλλον του SCAE.

Αυτή η συγκινητική υποστήριξη της ενοποίησης, οδήγησε τον Paul Stack και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του SCAE να δράσουν εκ μέρους όλων των μελών του SCAE και να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν ότι η ενοποίηση μπορεί να υλοποιηθεί, αμέσως μόλις τα μέλη του SCAA πάρουν την απόφασή τους.

Ο Paul σχολίασε «Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τον αριθμό των ατόμων που ψήφισε, γεγονός που αποκαλύπτει την ξεκάθαρη θέση των μελών του SCAE. Η ψήφος του SCAE μας έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε την ενοποίηση πράξη. Θα θέλαμε οι φίλοι και συνεργάτες μας από τον SCAA να ανταποκριθούν εξίσου και να μας δώσουν την νομική προϋπόθεση, έτσι ώστε μαζί να έχουμε την ηθική και νομική εντολή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ενοποίησης».

Οι αρχικές προσδοκίες για την ψηφοφορία προέβλεπαν μια προσέλευση γύρω στο 10%, ωστόσο το μεγάλο ποσοστό που μπήκε στη διαδικασία της ψηφοφορίας μαρτυρά τη μεγάλη σημασία που αποδόθηκε στην πρόταση της ενοποίησης.

Η ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του SCAE δίνει ένα τέλος σε μία μεγάλη συζήτηση, όπως σχολιάζει ο David Veal, SCAE Executive Director, «Οι συζητήσεις σχετικά με την ενοποίηση μεταξύ του SCAE και του SCAA ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2013 και τα χρόνια που ακολούθησαν γίνονταν ολοένα και πιο λεπτομερείς μέχρις ότου φτάσαμε την προκαταρκτική συμφωνία νωρίτερα μέσα στον ίδιο χρόνο. Είμαι ευτυχής που μία τόσο σημαντική απόφαση πάρθηκε από ένα τόσο μεγάλο μέρος των μελών του SCAE και ανυπομονούμε όλοι για τις αλλαγές που θα έρθουν».

Η προσοχή έχει τώρα στραφεί στα μέλη του SCAA, καθώς η διαδικασία της ψηφοφορίας θα βρίσκεται σε εξέλιξη τις επόμενες εβδομάδες. Όταν η ψηφοφορία ολοκληρωθεί και κριθεί έγκυρη, θα ανακοινωθεί επίσημα η τελική απόφαση σχετικά με τη διαδικασία της ενοποίησης.

Για τα τελευταία νέα σχετικά με την ενοποίηση, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.scae.com/unification ή να επικοινωνείτε μέσω email στο unification@scae.com για τυχόν απορίες.

000