Πρόσκληση υποβολής προσφοράς χορηγίας για το έτος 2019

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΟΡΗΓIAΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ SCA GREECE ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο σε εθνικό επίπεδο προκειμένου να αναδείξουν τον Έλληνα πρωταθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους διαγωνισμούς: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Coffee Roasting, Cup Tasters & Latte Art.

Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για το έτος 2019 θα διεξαχθούν σε τρία γεγονότα ως εξής: το πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Ιανουάριο, στην Τεχνόπολη Δ.Α. και θα φιλοξενήσει τα προκριματικά των διαγωνισμών Latte Art & Brewers, καθώς και τους τελικούς Cezve/Ibrik & Cup Tasters. Το δεύτερο γεγονός πρόκειται ουσιαστικά για την καθιερωμένη και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo στο διάστημα από 8 έως 11 Φεβρουαρίου 2019, στα πλαίσια της οποίας θα διοργανωθούν οι τελικοί των διαγωνισμών Barista, Brewers, Coffee in Good Spirits & Latte Art. Πέραν των προαναφερθέντων δράσεων, ο SCA Greece δίνει την αιγίδα του για τέταρτη συνεχή χρονιά, στον επιτυχημένο θεσμό του Athens Coffee Festival, όπου πλήθος επαγγελματιών και καταναλωτών συρρέει κάθε χρόνο για να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις γύρω από την ελληνική αγορά του καφέ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος πανελλήνιος διαγωνισμός Coffee Roasting.

Επιπλέον, κάθε χρόνο ο SCA Greece διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες σχετικές εκδηλώσεις  με στόχο τη βελτίωση και την ανάδειξη της τοπικής σκηνής του καφέ.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2019, μέσω της χορηγίας σας.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2019 και σε όλα τα γεγονότα, , τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:

  1) Προβολή της εταιρείας σας στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2019.

  2) Δημοσίευση δελτίων τύπου σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας.

  3) Προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece.

  4) Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner, stands, video κ.ά. κατόπιν συνεννόησης.

  5) Εκτύπωση του λογοτύπου της εταιρείας στα T-shirts και τις ποδιές οι οποίες θα μοιραστούν στους διαγωνιζομένους, τους κριτές των πρωταθλημάτων και τα μέλη του SCA.

  6) Προβολή της χορηγίας σας μέσω banner στην ιστοσελίδα του SCA Greece

Το ελάχιστο ποσό της χορηγίας ορίζεται στο ποσό των 5.000€ πλέον Φ.Π.Α. 24%.

Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν το αργότερο έως 14 Δεκεμβρίου στο email info@scaehellas.com.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Μετά τιμής,

Κωνσταντίνος Καλαφατάς

National Coordinator
SCA Greece