ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

Αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων του SCA Greece αποτελούν αναμφίβολα τα πρωταθλήματα καφέ τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. Οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί: Barista, Brewers, Cezve/Ibrik, Coffee in Good Spirits, Cup Tasters και Latte Art που θα διοργανωθούν από τον SCA Greece και θα αναδείξουν τους Έλληνες πρωταθλητές οι οποίοι πρόκειται να αναμετρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο για το έτος 2018 θα διεξαχθούν σε δύο γεγονότα.

Το πρώτο γεγονός θα λάβει χώρα κατά το μήνα Ιανουάριο και θα φιλοξενήσει τα προκριματικά των πανελλήνιων διαγωνισμών. Το δεύτερο γεγονός πρόκειται ουσιαστικά για την καθιερωμένη στη συνείδηση των καταναλωτών και κορυφαία στο είδος της έκθεση HO.RE.CA., που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo στο διάστημα από 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018.

Πέραν των προαναφερθέντων δράσεων, ο SCA Greece δίνει την αιγίδα του για τρίτη συνεχή χρονιά, στον επιτυχημένο θεσμό του Athens Coffee Festival, όπου πλήθος επαγγελματιών και καταναλωτών συρρέει κάθε χρόνο για να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις γύρω από την ελληνική σκηνή του καφέ.
Στα πλαίσια της προσπάθειας του ελληνικού Chapter να πραγματώσει σε τοπικό επίπεδο το όραμα του SCA, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να αποτελέσετε τους πολύτιμους αρωγούς του έργου μας για το 2018, μέσω της υποστήριξής σας.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη που θα λάβετε για όλο το έτος 2018 και σε όλα τα γεγονότα, πέραν των προαναφερθέντων, τα οποία o SCA Greece θα οργανώσει ή θα δώσει την αιγίδα του έχουν ως ακολούθως:
1) Προβολή της εταιρείας σας στην επίσημη ιστοσελίδα του SCA Greece για όλο το 2018.
2) Δημοσίευση δελτίων τύπου σχετικά με τον χώρο του καφέ specialty στην επίσημη ιστοσελίδα μας.
3) Προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο SCA Greece.
4) Προβολή στους χώρους των πρωταθλημάτων μέσω banner, stands, video κ.ά. κατόπιν συνεννόησης.

Το ελάχιστο ποσό της υποστήριξης ορίζεται στο ποσό των 2.000€ πλέον Φ.Π.Α. 24%. Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν το αργότερο έως 20 Δεκεμβρίου στο email info@scaehellas.com.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος
National Coordinator
SCA Greece

 

Κατεβάστε την προσφορά σε έντυπη μορφή:
ΕΝΤΥΠΟ

000