Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee Roasting για το 2018

Σε κλίμα γιορτής ολοκληρώθηκε την  Οκτωβρίου – Παγκόσμια ημέρα του Καφέ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee Roasting για το 2018 που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 3ου Athens Coffee Festival στην Τεχνόπολη.

Μετά από τρεις ημέρες καβουρδίσματος, οι κριτές Κώστας Δαλακούρας, Βαλάντης Λαμπριανίδης, Φρέντυ Πάστρας-Mayer και Έλσα Ταχαή μαζί με τον WCE Representative Lukasz Jura δοκίμασαν τους φρεσκοψημένους καφέδες των συνολικά έντεκα διαγωνιζόμενων.

Πανελλήνιος πρωταθλητής για το 2018 αναδείχθηκε ο Γιώργος Δεληχρήστος, ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει στο Ρίμινι της Ιταλίας τον Ιανουάριο του 2019 διεκδικώντας τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Στη τελική τριάδα βρέθηκαν επίσης, ο Παναγιώτης Ματζιούνης (2η θέση) και ο Θανάσης Νικόλης (3η θέση)!

Δείτε εδώ την τελική σειρά κατάταξης όλων των διαγωνιζόμενων.

To Athens Coffee Festival που τελούσε για 3η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του SCA Greece, συνεχίστηκε με μεγάλο ενδιαφέρον για μία ακόμη ημέρα δίνοντας την ευκαιρία σε ένα πολύ ευρύ κοινό να μυηθεί στα μυστικά του καφέ specialty.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Coffee Roasting και καλή επιτυχία στον Έλληνα πρωταθλητή στην παγκόσμια αναμέτρηση!

Ο SCA Greece ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές για την πολύτιμη υποστήριξη και όλους εσάς για την παρουσία σας εκεί!