Παγκόσμιοι Κανονισμοί 2017 – World Barista Championship!

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε τους πολυαναμενόμενους Παγκόσμιους Κανονισμούς του πρωταθλήματος Barista, οι οποίοι δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 13/03/2017 από την ομάδα εργασίας του World Barista Championship!

Η αριστεία στις τεχνικές παρασκευής καφέ αλλά και τα υψηλά επίπεδα στα οποία κινείται η απόδοση των εθνικών πρωταθλητών που λαμβάνουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν και συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η ανανεωμένη έκδοση των κανονισμών στοχεύει ακριβώς σε αυτό, στην περαιτέρω διασφάλιση των αξιών που διέπουν το πρωτάθλημα και στη δημιουργία νέων ευκαιριών ανταγωνισμού.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τους Παγκόσμιους Κανονισμούς του 2017, βάσει των οποίων θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός του 2017, το Νοέμβριο στη Σεούλ.
Θέλω να δω τους κανονισμούς!

Με σεβασμό στους ίσους όρους όροι ανταγωνισμού και των ίσων ευκαιριών προετοιμασίας για όλους τους διαγωνιζόμενους, τα εθνικά πρωταθλήματα Barista θα συνεχίσουν με την τρέχουσα μορφή, βασισμένα στους κανονισμούς του 2016, όπως μας είναι ήδη γνωστοί.

Για απορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τους νέους κανονισμούς μπορείτε να απευθύνεστε στο WCE & WBC Evolution Working Group μέσω email στο info@worldcoffeeevents.org.

000