Δηλώστε συμμετοχή στο τρίτο field trip του SCAE στην Ιάβα!

O SCAE με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε το τρίτο κατά σειρά εκπαιδευτικό ταξίδι της χρονιάς που θα γίνει στην Ιάβα της Ινδονησίας, το διάστημα 24 έως 31 Ιουλίου 2016.
Τις οκτώ αυτές ημέρες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν φάρμες (σε Bandung και Garout), να συνομιλήσουν με τους ντόπιους farmers, να κάνουν οι ίδιοι picking και να γευτούν διαφορετικούς καφέδες!

Οι δραστηριότητες δε σταματούν βέβαια εκεί, καθώς όσοι έχουν την τύχη να λάβουν μέρος όχι μόνο θα μάθουν σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο παράγεται και επεξεργάζεται ο καφές στην Ιάβα, αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής της Ινδονησίας.

Οι θέσεις είναι μόλις 20 και για αυτό θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας το συντομότερο στο διοργανωτή του Field Trip, Colin Smith στο email: colin.smith@smithscoffee.co.uk.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://scae.com/news-and-events/latest-news/360-join-our-next-scae-field-trip-to-java-indonesia?platform=hootsuite

000