Γνωρίστε τους AST σας!

Αυτοί είναι οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του SCAE που θα αναλάβουν το σεμινάριο Introduction to Coffee που θα πραγματοποιηθεί την Παγκόσμια Ημέρα του Καφέ, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στα γραφεία της Eurogat στην Αθήνα (Πάροδος Βουλιαγμένης 64)!

Με μεγάλη μας χαρά σας τους παρουσιάζουμε:
image004
Γιώργος Αλανιάδης
R & D Dpt. Coffee Island
Απόφοιτος σχεδιασμού σε Η/Υ και τελειόφοιτος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα, βρέθηκε από νωρίς στην Coffee Island, αρχικά στο τμήμα εκπαίδευσης και στη συνέχεια ως προϊστάμενος στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Είναι Q-Grader, Authorized SCAE Trainer και μέλος του cupping panel της Coffee Island.

image005
Γιώργος Κωνσταντινόπουλος
Training & Network Support Dpt. Coffee Island
Ο Γιώργος σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και η αγάπη του για τη μετάδοση γνώσης στους νέους τον έκανε καθηγητή σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπου έπινε πολύ καφέ. Το 2014 αποφάσισε να συνδυάσει τη φυσική που σπούδασε, τον καφέ που έπινε και τη διδασκαλεία που αγαπά και να ενταχθεί στην εκπαιδευτική ομάδα της Coffee Island. Σήμερα είναι προϊστάμενος του τμήματος Εκπαίδευσης της εταιρίας, μέλος του SCAE, εξουσιοδοτημένος Εκπαιδευτής (AST) του SCAE και μέλος του πάνελ γευσιγνωσίας της Coffee Island.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 10:00 και περιμένουμε όλους τους συμμετέχοντες για να περάσουμε μαζί αυτή την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην πιο αγαπημένη καθημερινή μας απόλαυση!

000