Γίνε Εθελοντής και ζήσε την εμπειρία!

Λίγες ημέρες έμειναν για να μάθουμε ποιοι θα είναι οι εθνικοί μας πρωταθλητές στους διαγωνισμούς Latte Art, Barista, Brewers και Coffee in Good Spirits τα οποία διοργανώνονται από τον SCAE Hellas και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο SCAE Hellas δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ζήσουν τον παλμό των πρωταθλημάτων από κοντά.

Η ενεργή παρουσία των εθελοντών είναι όπως πάντα ευπρόσδεκτη και απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας της διοργάνωσης. Για το λόγο αυτό ο SCAE Hellas καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν ως runners στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον έκθεσης Ho.Re.Ca για το 2016 να δηλώσουν τις συμμετοχές στους στο info@scaehellas.com μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου.

Η εμπειρία της έντασης των backstage, η γνωριμία με τους Έλληνες αλλά και τους ξένους κριτές, η επαφή με τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τις προσπάθειες του ελληνικού παραρτήματος του SCAE για περισσότερο ποιοτικό καφέ αλλά και το αίσθημα της προσφοράς σας προς αυτό το σκοπό, είναι λίγα μόνο από τα θετικά που θα απολαύσετε εάν επιλέξετε να ζήσετε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία. Όλοι οι εθελοντές μας, ως πολύτιμα μέλη της ομάδας μας, θα παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής στην διοργάνωση την ημέρα των απονομών, καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια με τα επίσημα λογότυπα του SCAE και των πρωταθλημάτων του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Metropolitan Expo από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Η είσοδος για τους εθελοντές μας σε όλους τους χώρους της έκθεσης Ho.Re.Ca. θα είναι δωρεάν!

000