*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ* – Οι δηλώσεις συμμετοχών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting 2020 μόλις ξεκίνησαν!

Για άλλη μια χρόνιά ο SCA Greece, έχει την τιμή να υποστηρίξει τη διοργάνωση του Athens Coffee festival.

Μετά την επαναλειτουργία όλων των δραστηριοτήτων που ήταν σε αναστολή, και με μοναδικό μας γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια όλων μας, αισθανόμαστε φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, την ανάγκη να συνδιοργανώσουμε μια έκθεση στην οποία θα επαναπροσδιοριστούν οι βάσεις μας για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα του κλάδου μας.

Ο SCA Greece, πρώτος θα βρίσκεται εκεί, όπου για 4 η συνεχομένη χρονιά θα διεξάγει το πρωτάθλημα του roasting καθώς επίσης και διάφορα σεμινάρια.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting 2020 μόλις ξεκίνησαν! Το 4ο εθνικό πρωτάθλημα Roasting θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμα χρονιά στα πλαίσια του ATHENS COFFE FESTIVAL.

Ο νικητής του πρωταθλήματος θα μας εκπροσωπήσει σε παγκόσμιο επίπεδο! Αναμένουμε τις εγγραφές σας στο info@scaehellas.com έως τις 6 IOYΛIOY 2020!

Το email σας θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:
– Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντος
– SCAE Membership Number (απαραίτητη η ενεργή συνδρομή)
– Όνομα προπονητή
– Πρωτάθλημα
– Τηλέφωνο επικοινωνίας
– Αποδεικτικό πληρωμής του ποσού των 50€ ως εγγύηση συμμετοχής, μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή εμβάσματος στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας
Πειραιώς: Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Φέρρας Νικόλαος
IBAN: GR32 0172 0360 0050 3604 0365 594
Αρ. Λογαριασμού: 50 3604 0365 594
– Αριθμό ΙΒΑΝ και Τράπεζα για την επιστροφή της εγγύησης.

Οποιαδήποτε συμμέτοχή δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνεται αποδεκτή. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν και email για την δήλωση συμμετοχής τους και να πραγματοποιήσουν την κατάθεση της εγγύησης συμμετοχής για τον διαγωνισμό.

Δεν θα είναι αποδεκτή η συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς εάν πληρείται μια από τις δύο προϋποθέσεις. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας των συμμετοχών (06/07/2020), δεν θα γίνεται αποδεκτή καμία επιπλέον συμμετοχή.

Το ποσό της εγγύησης θα επιστραφεί στο σύνολό του σε όλους τους συμμετέχοντες μετά το πέρας των διαγωνισμών και θα αφαιρεθούν μόνον τυχόν έξοδα εμβάσματος.  Σε περίπτωση που κάποιος δηλώσει συμμετοχή και δεν εμφανιστεί προκειμένου να διαγωνιστεί, το ποσό δεν θα επιστραφεί.

Τελική ημερομηνία έγκυρης ακύρωσης (για επιστροφή της εγγύησης) είναι η 1 Αυγούστου  2020. Διευκρινίζεται ότι μετρητά δε θα γίνονται δεκτά σε καμία
περίπτωση.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι για  την ομαλότερη διεξαγωγή των διαγωνισμών, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον ακριβή προγραμματισμό του πρωταθλήματος και θα σας ενημερώσουμε σχετικά, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών οπότε και θα γνωρίζουμε τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία!